Πώς φτιάχνουμε το πλιγούρι

Το πλιγούρι μας εφοδιάζει με ενέργεια προσφέροντάς μας υδατάνθρακες. Είναι πολύ εύκολο να γίνει και δεν χρειάζεται καν μαγείρεμα, καθώς εκτός από το ότι είναι έτοιμο με 5' βράσιμο, μπορούμε εναλλακτικά να το αφήσουμε μέσα σε βραστό νερό για 20 περίπου λεπτά. Οι 3 κουταλιές της σούπας (1/2 φλιτζάνι) θα μας δώσουν περίπου 80 θερμίδες. Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σαν συνοδευτικό κρέατος ή σε μορφή σαλάτας.

 
Όταν είναι έτοιμο, στραγγίζω και πετώ το νερό που περισσεύει.
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέλετε να βελτιώσετε τη διατροφή σας; Ξεκινήστε από το πρωινό!

Κουλούρες (παραδοσιακή συνταγή)

Ομελέτα με βρώμη