Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014

Ομελέτα με βρώμη

Υλικά: (1 μερίδα)
2 αβγά
1κ.γ. ελαιόλαδο
1κ.σ. βρώμη
1κ.σ. γάλα
1κ.σ. κασέρι τριμμένο
1 σπιρτόκουτο τυρί φέτα
1 πιπεριά
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Αλείφουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο. 
Προσθέτουμε τα τυριά. 
Προσθέτουμε τα υπόλοπα υλικά και ανακατεύουμε.
Αφήνουμε την ομελέτα μας να ψηθεί από τη μία πλευρά και μετά τη γυρίζουμε από την άλλη.
  
Μπορούμε να τη συνδυάσουμε με ένα μπωλ σαλάτα ή μια φέτα ψωμί ή να τη φάμε και σκέτη καθώς είναι αρκετά χορταστική. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου