Ομελέτα με βρώμη
Υλικά: (1 μερίδα)
2 αβγά
1κ.γ. ελαιόλαδο
1κ.σ. βρώμη
1κ.σ. γάλα
1κ.σ. κασέρι τριμμένο
1 σπιρτόκουτο τυρί φέτα
1 πιπεριά
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
1κ.γ. ελαιόλαδο
1κ.σ. βρώμη
1κ.σ. γάλα
1κ.σ. κασέρι τριμμένο
1 σπιρτόκουτο τυρί φέτα
1 πιπεριά
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Προσθέτουμε τα τυριά.
Αφήνουμε την ομελέτα μας να ψηθεί από τη μία πλευρά και μετά τη γυρίζουμε από την άλλη.
Μπορούμε να τη συνδυάσουμε με ένα μπωλ σαλάτα ή μια φέτα ψωμί ή να τη φάμε και σκέτη καθώς είναι αρκετά χορταστική.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου