Σάλτσα μελιτζάνας για ζυμαρικά





Υλικά (1 μερίδα)

½ φλιτζάνι χυμό ντομάτας
1/2 φλιτζ. μελιτζάνα κομμένη σε κυβάκια
1 πιπεριά Φλωρίνης σε κομματάκια
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 μικρό κρεμμύδι
κανέλλα, αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Ξεφλουδίζουμε & κόβουμε τη μελιτζάνα σε κυβάκια και την ξεπικρίζουμε μέσα σε νερό με αλάτι για 10 λεπτά. Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και στη συνέχεια προσθέτουμε τις πιπεριές και την μελιτζάνα. Μόλις μαλακώσουν ελαφρά τα υλικά μας συμπληρώνουμε με τον χυμό ντομάτας, την κανέλλα το αλάτι και  το πιπέρι. Αφήνουμε να βράσει και σερβίρουμε πάνω από τα ζυμαρικά μας.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέλετε να βελτιώσετε τη διατροφή σας; Ξεκινήστε από το πρωινό!

Κουλούρες (παραδοσιακή συνταγή)

Ομελέτα με βρώμη