Μάφινς αλμυρά με τυρί φέτα

 

Συστατικά: (12 κομμάτια)
120γρ. τυρί φέτα
110γρ. γάλα
1 μέτριο αβγό
125γρ. αλεύρι
20γρ. μπέικιν πάουντερ
4γρ. αλάτι
2-3 φύλλα φρέσκου κρεμμυδιού
*αν θέλουμε βάζουμε και ζαμπόν σε τετραγωνάκια (αλλά βάζουμε λιγότερο αλάτι!)

Εκτέλεση:
Σε ένα μεγάλο μπωλ χτυπάμε το αβγό.
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακατεύουμε.
Μοιράζουμε ίσες ποσότητες από το μείγμα σε ταψάκια με θήκες, όπουή θα τα έχουμε βουτυρώσει ή θα έχουμε βάλει χάρτινες θήκες.
Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά.

 




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέλετε να βελτιώσετε τη διατροφή σας; Ξεκινήστε από το πρωινό!

Κουλούρες (παραδοσιακή συνταγή)

Ομελέτα με βρώμη