Γαύρος στο φούρνο
Γιατί να τηγανίζουμε το γαύρο εφόσον γίνεται νόστιμος και στο φούρνο; Δοκιμάστε αυτή την πιο υγιεινή εκδοχή του και να θυμάστε ότι όσο περισσότερο ξεροψηθεί τόσο περισσότερο μοίαζει με τηγανητός!
*όσοι μπορούμε τον τρώμε με τη ραχοκοκαλιά του για να πάρουμε βιταμίνη D και ασβέστιο!
Υλικά (4-5 μερίδες)
*όσοι μπορούμε τον τρώμε με τη ραχοκοκαλιά του για να πάρουμε βιταμίνη D και ασβέστιο!
Υλικά (4-5 μερίδες)
1 κιλό γαύρο καθαρισμένο
1 κουταλάκι ρίγανη
1 κουταλάκι αλάτι
4 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι φρέσκο ή ξηρό
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 45-50' ή μέχρι να ξεροψηθούν
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου