Γαύρος στο φούρνο

Γιατί να τηγανίζουμε το γαύρο εφόσον γίνεται νόστιμος και στο φούρνο; Δοκιμάστε αυτή την πιο υγιεινή εκδοχή του και να θυμάστε ότι όσο περισσότερο ξεροψηθεί τόσο περισσότερο μοίαζει με τηγανητός!
*όσοι μπορούμε τον τρώμε με τη ραχοκοκαλιά του για να πάρουμε βιταμίνη D και ασβέστιο!

Υλικά (4-5 μερίδες)
1 κιλό γαύρο καθαρισμένο
1 κουταλάκι ρίγανη
1 κουταλάκι αλάτι
4 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι φρέσκο ή ξηρό 

Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 45-50' ή μέχρι να ξεροψηθούν




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέλετε να βελτιώσετε τη διατροφή σας; Ξεκινήστε από το πρωινό!

Κουλούρες (παραδοσιακή συνταγή)

Ομελέτα με βρώμη