Τεμπελόπιτα

Υλικά
2 αβγά
200γρ. γιαούρτι (1 κεσεδάκι)
100γρ. γάλα (1/2 φλιτζ.)
5 κουταλιές ελαιόλαδο
100γρ. νερό (1/2 φλιτζ.)
250γρ. αλεύρι (ολικής και άσπρο) (2 φλιτζ.)
100γρ. τυρί φέτα (3-4 σπιρτόκουτα)
σουσάμι (προαιρετικά)

Εκτέλεση: 
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψί με διάμετρο περίπου 30 εκ. (πρέπει να γίνει λεπτή η πίτα)
 Χτυπάμε τα αβγά

 Προσθέτουμε τα υγρά υλικά και χτυπάμε

 Προσθέτουμε το τυρί. Αν θέλουμε βάζουμε και κασέρι
 Προσθέτουμε τα αλεύρια

 Απλώνουμε στο ταψί
 Εάν θέλουμε προσθέτουμε σουσάμι
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις, για 40 λεπτά
Πατήστε εδώ για μια εναλλακτική συνταγή με φέτα & πιπεριές

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέλετε να βελτιώσετε τη διατροφή σας; Ξεκινήστε από το πρωινό!

Κουλούρες (παραδοσιακή συνταγή)

Ομελέτα με βρώμη