Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016

Γιαούρτι με βρώμη, καρύδια και μέλι

Αυτό το πρωινό μου αρέσει γιατί εκτός από θρεπτικό και νόστιμο, είναι πολύ χορταστικό - για τουλάχιστον 3 ώρες δεν πεινάω. Μου δίνει προβιοτικά (χάρη στην πέτσα του πρόβειου γιαουρτιού), καλά λιπαρά (καρύδια), αντιοξειδωτικά (καρύδια, κανέλα) και φυτικές ίνες (βρώμη). Μεταφέρεται εύκολα μέσα σε ένα τάπερ, και μπορεί να καταναλωθεί και ως βραδινό. Οι θερμίδες του δεν ξεπερνούν τις 300.
Υλικά:
150γρ. γιαούρτι πρόβειο
2 κουταλιές βρώμη
2-3 καρύδια
1-2 κουταλάκια μέλι
Κανέλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου