Πρωινό με αβγό
Κυριακή πρωί και έχουμε διάθεση για ομελέτα. Χτυπάμε ένα αβγό με 1κ.σ. γάλα, αλάτι & πιπέρι.
Απλώνουμε μερικές σταγόνες ελαιόλαδο στο αντικολλητικό τηγάνι & ρίχνουμε την ομελέτα.
Ζεσταίνουμε λίγο και μια φέτα ψωμί (αυτή εδώ είναι 30γρ.)
Σερβίρουμε με ένα ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι και έτσι έχουμε ένα ισορροπημένο και θρεπτικό πρωινό που θα μας δώσει 400 θερμίδες.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου