Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2016

Πρωινό με αβγό

Κυριακή πρωί και έχουμε διάθεση για ομελέτα. Χτυπάμε ένα αβγό με 1κ.σ. γάλα, αλάτι & πιπέρι.
Απλώνουμε μερικές σταγόνες ελαιόλαδο στο αντικολλητικό τηγάνι & ρίχνουμε την ομελέτα. 
Γυρίζουμε την ομελέτα από την άλλη μεριά, εμένα μου διαλύθηκε :) Απο πάνω απλώνω 30γρ. τυρί
Ζεσταίνουμε λίγο και μια φέτα ψωμί (αυτή εδώ είναι 30γρ.)
Σερβίρουμε με ένα ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι και έτσι έχουμε ένα ισορροπημένο και θρεπτικό πρωινό που θα μας δώσει 400 θερμίδες.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου