Τρίτη, 7 Ιουλίου 2015

Παγωμένη μπάρα γιαουρτιού

Μία καλή εναλλακτική του κλασικού παγωτού, πιο υγιεινή αλλά το ίδιο απολαυστική! 

Υλικά:
1 κεσεδάκι γιαούρτι 2%
1 κουταλιά της σούπας μέλι
Ξηροί καρποί (εδώ: αμύγδαλα)
Αποξηραμένα φρούτα (εδώ: μαύρες σταφίδες)
Ινδοκάρυδο
Σταγόνες σοκολάτας

Εκτέλεση:
 
1. Ανακατεύουμε το γιαούρτι με το μέλι
 2. Απλώνουμε το μείγμα σε λαδόκολλα, μέσα σε ένα ταψί / δίσκο
 3. Πασπαλίζουμε με σπασμένα αμύγδαλα...
 4. ...μαύρες σταφίδες
 5. ...ινδοκάρυδο και σταγόνες σοκολάτας
 6. Αφήνουμε το δίσκο όλο το βράδυ στην κατάψυξη
 7. Κόβουμε σε κομμάτια
8. Τοποθετούμε τις μπάρες σε σακούλα και αφήνουμε στην κατάψυξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου