Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014

Πάστα αβγού με τυρί και βρώμη

Μια εναλλακτική πρόταση για πρωινό... Αν έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια, αυτή η πάστα θα σας ενθουσιάσει! Αποτελεί ιδανικη γέμιση για τοστ
Η παραπάνω πρόταση σερβιρίσματος αποτελεί ένα χορταστικό μικρογεύμα και αποδίδει περίπου 320 θερμίδες.

Υλικά: 
1 αβγό
1 κομμάτι τυρί φέτα (30γρ.)
αλάτι, πιπέρι
1κ.γ. ελαιόλαδο
1κ.σ. βρώμη
1κ.σ. λιναρόσπορο σπασμένο 
2κ.σ. γάλα

Εκτέλεση:
 Ανακατεύουμε το αβγό με το λάδι, το αλάτι, το πιπέρι και το τυρί.
Προσθέτουμε τη βρώμη και το λιναρόσπορο. 
Χτυπάμε το μείγμα με ένα πιρούνι. 
Αλείφουμε με λίγο λάδι ένα αντικολλητικό τηγανάκι και προσθέτουμε το μείγμα.
Ανακατεύουμε το μείγμα συνεχώς, για μερικά λεπτά.  
 Χρησιμοποιούμε το μείγμα πάνω σε μια φέτα ψωμί ή σαν γέμιση σε ψωμί, αράβικη πίτα, ή όπου αλλού μας αρέσει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου